Nasjonal konferanse om diagnostiske pakkeforløp

Møter og administrativt , 01.02.2018-02.02.2018

Helse Vest arrangerer 1.-2. februar 2018 nasjonal konferanse om diagnostiske pakkeforløp, på Sola ved Stavanger.

Meld deg på konferansen innen 5. januar 2018

Invitasjonen som PDF

Vi ønsker med denne konferansen å lage en arena for erfaringsutveksling og nettverksbygging mellom de etter hvert mange diagnostiske sentra i ulike helseforetak.

Hovedtemaer som vil bli belyst under konferansen er:

• Organisering
  • Pasientseleksjon og prioriteringspraksis
  • Faglige innlegg

Vi ønsker alle som jobber med diagnostisk pakkeforløp, har ansvar for diagnostisk pakkeforløp eller har interesse av hvordan andre jobber med diagnostisk pakkeforløp og diagnostiske sentra hjertelig velkommen til konferansen!

Tid, sted og pris

• Torsdag 1. februar og fredag 2. februar 2017 ved Clarion Hotel Air på Sola ved Stavanger
  • Oppstart med registrering fra kl. 11.00 – lunsj kl.11.30. Avsluttes 2. februar med lunsj kl. 13
  • Pris per deltaker inkludert middag og overnatting kr 2 700,-

Foreløpig program

Organisering

• Gjennomgang fra hvert RHF med hvordan diagnostiske pakkeforløp er organisert, etterfulgt av en paneldebatt med spørsmål fra salen
  • Innlegg fra Helsedirektoratet

Pasientseleksjon og prioriteringspraksis

• Diagnostisk pakkeforløp fra en fastleges perspektiv
  • Kriteriene for «begrunnet mistanke» i pakkeforløpsveilederen
  • Juridiske aspekt rundt pakkeforløpene

Faglige innlegg

• Hva kjennetegner en diagnostisk pasientpopulasjon? Gjennomgang av karakteristika og evt. prognostiske markører. Er det mulig å skreddersy utredning til subpopulasjoner?
  • Isolert vekttap
  • Senkningsutredning
  • Cancermarkører som screening
  • Bruk av PET

Når og kvar

01.02.2018-02.02.2018
Stad
Clarion Hotel Air
Utsolaarmen 16, like ved Stavanger Lufthavn, Sola

Helse Vest RHF
Meir informasjon
helse@helse-vest.no
Fann du det du leitte etter?
Tilbakemeldinga vil ikkje bli svart på. Ikkje send personleg informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.