Regional utviklingsplan

Korleis kan vi skape pasienten si helseteneste gjennom framtidsretta pasientbehandling og god bruk av ressursar? Helse Vest sin regionale utviklingsplan skal gi ei framstilling av korleis vi skal få dette til.

Den regionale utviklingsplanane skal gje eit samla framtidsbilete og konkretisere mål og kva tiltak som må gjerast for å møte framtidas behov og utfordringar. Nasjonale og regionale føringar, i tillegg til dei lokale helseføretaka sine utviklingsplanar, skal leggjast til grunn for arbeidet. Den regionale utviklingsplanen i regionen skal vere ferdigstilt innan 1. januar 2019.

Regional utviklingsplan er send på høyring

Høyringsbrev 5. oktober 2018 Regional utviklingsplan Helse Vest