Regional utviklingsplan

Korleis kan vi skape pasienten si helseteneste gjennom framtidsretta pasientbehandling og god bruk av ressursar? Helse Vest sin regionale utviklingsplan gir ei framstilling av korleis vi skal få dette til.

Den regionale utviklingsplanane gir eit samla framtidsbilete og konkretisere mål og kva tiltak vi skal gjere for å møte framtidas behov og utfordringar. Nasjonale og regionale føringar, i tillegg til dei lokale helseføretaka sine utviklingsplanar, er lagt til grunn for arbeidet.

Regional utviklingsplan og tiltaksplan

Regional utviklingsplan vedteke i styremøte desember 2018 Tiltaksplan til utviklingsplanen, vedteke i styremøte desember 2018